Your Brand е място, където можеш да откриеш как да развиеш своя личен бранд. Може да постигнеш всичко със собствени усилия, като използваш материалите в секцията Безплатни идеи в сайта ни . Ако все пак имаш нужда от консултация, съвет или искаш да се възползваш от услугите ни – нашият екип  е насреща.

За авторите и артистите, с които работим извършваме комплексни услуги, като изграждане на цялостен онлайн образ и поддържане на Facebook и Instagram профили, създаване на стратегия и планиране и осъществяване на медийни изяви. Ние вярваме, че развитието на личния ти бранд зависи най-вече от теб самия. Ако си автор, който просто има нужда от малко помощ, може да се възползваш от консултация или създаване на план за публикации или да използваш безплатните ни идеи тук.

За да е пълна гамата ни от услуги, работим с професионален фотограф, видеооператор и графичен дизайнер. Можем да организираме и планираме твоето представяне, кампания за мърчъндайз, игра с подаръци, интервю, портфолио и още много други елементи от строежа на вашият личен бранд. Може да използвашсамо една или няколко услуги, като за останалото се погрижш сам или с помощта на твои близки и приятели. 

За да се възползваш максимално от опита и знанията ни – абонирай се за нашия бюлетин, за да получаваш безплатно съвети, идеи и инструменти за популяризиране и развиване на своя бранд. 

Запиши си час за консултация с нас тук

© 2019 Твоят бранд ООД

„Твоят бранд“ ООД e

част от семейството на

„БГкнига“ и „Фабрика за книги“

София, Книжна борса „ИСКЪР“

ул. „Пор. Христо Топракчиев“ №11

0888 505 774

office@yourbrand.bg