• Твоят бранд

Какви снимки ти трябват за професионално представяне?

Актуализирано: 16 Май 2019

Искаш да се представиш по най-добрия начин и при търсене за теб в Google или пък на сайта и профила ти да има само снимки, които те представят в подходяща светлина. Ето няколко идеи за задължителни фотографии в подкрепа на твоя бранд.Снимки в работната ти среда. В ателието ти, с фотоапарата или на мястото, където пишеш. Представи себе си като творец.
Снимки в цял ръст или в американски план, които могат да се използват за неутрални публикации, при представяне в корпоративна среда или пред клиенти. Заложи на изчистения стил, лекия грим и минималистичните аксесоари.

  • Снимки от твои събития, представяния, изложби, концерти. Покажи как изглеждаш в действие, покажи публиката, която те гледа, както и факта, че заслужаваш овации.


  • Снимки с произведения на уважавани и харесвани от теб артисти. Покажи себе си като ценител с добър вкус. Снимай се с произведения на колеги, които харесваш. Може да ги използваш за постове в социалните мрежи или за статии и журналистически материали.


  • Снимки, свързани с друго твое хоби. Може би обичаш планината или зимните спортове, тренираш футбол или си любител сомелиер. Представи себе си и в друга светлина, за да обогатиш своя образ.

0 преглеждания

© 2019 Твоят бранд ООД

„Твоят бранд“ ООД e

част от семейството на

„БГкнига“ и „Фабрика за книги“

София, Книжна борса „ИСКЪР“

ул. „Пор. Христо Топракчиев“ №11

0888 505 774

office@yourbrand.bg