Политика за поверителност и съхранение на лични данни

​​

   „Твоят бранд“ ООД, компания за изграждане на личен бранд на хора от креативните индустрии, с адрес София, ул. „пор. Христо Топракчиев“ 11, етаж 3, офис 14, събира и използва единствено имейл и име на клиентите, пожелали да се абонират за информационния бюлетин на yourbrand.bg. Данните могат да бъдат използвани за предлагане на нови стоки и/или услуги на клиента (безплатни или платени), за промоции, за организиране на томболи, запитвания, анкети, за приспособяване на предлаганите услуги към предпочитанията на члена на портала, за статистически и други цели. 

 

   С приемането на настоящите общи условия клиентът се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Клиентът има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до office@yourbrand.bg.

 

   С приемането на настоящите общи условия клиентът се счита за уведомен по смисъла на чл. 34а, т. 3 от Закон за защита на личните данни за това, че личните му данни могат да бъдат разкрити на трети лица при спазване на действащото законодателство.

 

   Всички описани по-горе цели, за които може да се използва информацията, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за yourbrand.bg. Всякакви други цели, за които се използва информацията, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

   Прекратяване

   При писмено желание на клиента yourbrand.bg деактивира клиентския профил и заличава информацията за имейл и име. Клиентът може по всяко време за поиска от yourbrand.bg заличаване на информацията. В този случай заличаването се извършва незабавно.
   Информацията се заличава и при настъпване на някое от следните обстоятелства: 
   - преустановяване на дейността на yourbrand.bg;
   - прекратяване поддържането на сайта yourbrand.bg; 
   - в други предвидени в закона случаи.

© 2019 Твоят бранд ООД

„Твоят бранд“ ООД e

част от семейството на

„БГкнига“ и „Фабрика за книги“

София, Книжна борса „ИСКЪР“

ул. „Пор. Христо Топракчиев“ №11

0888 505 774

office@yourbrand.bg