Искаш да изградиш имиджа си в социалните медии, имаш нужда от презентация за чуждестранни клиенти, планираш представяне на книгата си или пък изложба, може би имаш идея за снимка, която да използваш за корица на книгата си.

Във всички тези случаи нашият професионален фотограф може да ти бъде от помощ. Предлагаме следните услуги:

- Портретна фотогорафия за портфолио, презентация, профилно изображение. Обработка на до 5 кадъра. Снимките могат да се провеждат на закрито, в твоето ателие или офис, или на открито по твое желание. 

Цена на услугата: 120 лв. 

- Фотографско заснемане на събитие на закрито или открито. Ангажимент до 2 часа. 

Цена на услугата: 200 лв. и допълнително 40 лв. за всеки следващ час

- Продуктова или пейзажна фотография за корица на книга, албум, премиера, обложка или друг тип опаковка. Обработка на до 5 кадъра. По идея на автора или на фотографа. 

Цена на услугата: 150 лв. 

- Фотосесия за книга, изложба, концерт или друго събитие. Заснемане на закрито или на открито, тематично свързано с продукта или услугата ти. Включва определяне на локация и стайлинг. Ангажимент до 2 часа. Обработка на до 10 кадъра. Снимките могат да се използват за корица, публикации в социалните медии, плакат, картички или друг мърчандайз.

Цена на услугата: 300 лв. 

 

- Стайлинг за фотосесия: определянето на подходяща визия понякога дава 50% от въздействието на една снимка. При необходимост предлагаме стайлинг услуги.

Цена на услугата: 150 лв. 

 

- Професионален грим за мъже и жени, в зависимост от случая – лек дневен, вечерен или артистичен, гримът ще подчертае характера ти и ще добави стил към визията на снимките. 

Цена на услугата: 80 лв. + 50 лв. / час при по-продължителен ангажимент

Ако искаш да научиш повече за това какви снимки са ти необходими, за да изградиш пълнокръвен образ на своя бранд, разгледай секцията ни с безплатни идеи тук. 

© 2019 Твоят бранд ООД

„Твоят бранд“ ООД e

част от семейството на

„БГкнига“ и „Фабрика за книги“

София, Книжна борса „ИСКЪР“

ул. „Пор. Христо Топракчиев“ №11

0888 505 774

office@yourbrand.bg